Gratis verzending binnen
Nederland vanaf € 25,--

0 item(s)

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Zodra je je bestelling hebt geplaatst bij ons kom je op de betaalpagina. Betalen kan op vijf manieren :

  • iDeal, Bancontact en SofortBanking - Gemakkelijk betalen via je eigen bank. Op de betaalpagina log je in bij je eigen bank en boekt vervolgens het bedrag naar ons over. Het voordeel van de iDeal, Bancontact en SofortBanking betaling is dat de betaling direct voldaan is, waardoor je bestelling dus ook meteen in behandeling wordt genomen.

  • PayPal - Gemakkelijk betalen door middel van je emailadres. Met PayPal betalen kost wel iets extra's. Het voordeel van PayPal is dat het niet alleen realtime is, maar je ook je creditcard kunt toevoegen aan je PayPal account. Hierdoor is het dus mogelijk om ook met CreditCard bij Leergadgets te betalen. Ook bij PayPal geldt dat je bestelling gelijk in behandeling genomen wordt.
  • Vooraf overmaken - Je kunt je bestelling ook betalen door het bedrag over te maken naar onze bankrekening. Helaas is het wel zo dat hierdoor je bestelling niet gelijk in behandeling wordt genomen en het dus meestal 1 dag langer duurt voordat je bestelling wordt verzonden. Onze bankgegevens:Bankrelatie:Rabobank
, IBAN Rekeningnummer: NL29RABO0113043333 t.n.v. RiksjaSoft
 / BIC: RABONL2U

Mijn betaling lukt niet, wat nu?
 Geen paniek! Het kan gebeuren dat er iets mis gaat tijdens de betaling, dit kan vele oorzaken hebben. Bijvoorbeeld het verkeerd invoeren van wachtwoorden of een storing bij een bank. Als dit gebeurt kun je altijd contact met ons opnemen of je kunt proberen je bestelling nogmaals te plaatsen.

 

 

Terug naar de veelgestelde vragen